Skip to main content

Kinderliedjes voor peuters en kleuters

Vrijwel alle kinderliedjes van Toontje Hoger zijn door mij geschreven, gecomponeerd en gezongen. Ze zijn themagericht, toegankelijk, laagdrempelig en behapbaar voor kleuters en peuters. Mijn liedjes staan ingeschreven bij Buma Stemra onder de naam Johanna Brouwers.

Elk lied heeft een video met kleurrijke illustraties en grappige animaties. Sinds kort worden ook een groot aantal liedjes ondersteund met gebarentaal (Nederlands met gebaren). Nederlands met gebaren helpt kinderen om beter te communiceren en om de Nederlandse taal te leren. Het is een combinatie van Nederlands en de gebaren van NGT (Nederlands Gebaren Taal) en is sinds kort een officiƫle taal. Ik ben erg blij met deze samenwerking. Scroll naar beneden voor de liedjes met linkjes.

Helaas, is het niet meer mogelijk bladmuziek te bestellen van mijn liedjes. Ik overweeg een bundel uit te brengen met al mijn liedjes inclusief bladmuziek en houd je op de hoogte.

Copyright

Nog even een reminder: op alle materialen en liedjes rust copyright. Dit wil zeggen dat ik toestemming moet geven wanneer je van mijn werk gebruik wil maken voor een eigen product of doeleind. Lees anders even mijn blog over dit onderwerp. Alvast bedankt!

Ik wens je veel plezier met zingen en muziek maken!

Groetjes, juf Joanna.

START SCHOOLJAAR

HERFSTLIEDJES

SINTERKLAASLIEDJES

KERSTLIEDJES

WINTERLIEDJES

LENTELIEDJES

ZOMERLIEDJES

OVERIGE KINDERLIEDJES

KINDERLIEDJES MET GEBAREN