Skip to main content

Veelgestelde vragen

Wat doet Toontje Hoger?

Ik maak en schrijf themagerichte muzieklessen, digitale prentenboeken, kinderliedjes voor peuters, kleuters en kinderen van de Onderbouw. Onze lessen zijn overeenkomstig de kerndoelen van Kunstzinnige Oriëntatie. Wij zijn geen methode en onze lessen hebben geen leerlijnen. Je kunt onze digitale producten beschouwen als een lesidee verzameling die in het thema-onderwijs inpasbaar zijn. Regelmatig vullen wij onze website aan met muzieklessen, digitale prentenboeken en Nederlandse kinderliedjes.

Wie heeft de liedjes geschreven?

Alle liedjes zijn gecomponeerd, gearrangeerd en gezongen door Joanna Brouwers en geregistreerd bij Buma/Stemra. Op al het lesmateriaal, video’s en liedjes van Joanna Brouwers rust copyright op. Je hebt toestemming nodig van haar wanneer je gebruik wil maken van haar werk voor eigen gebruik.

Zijn de liedjes ook in bladmuziek verkrijgbaar?

Ja, er is bladmuziek beschikbaar van mijn eigen geschreven liedjes. Je kunt deze bestellen door mij te mailen: muzieklessentoontjehoger@gmail.com t.a.v. Joanna.

Wie maakt de illustraties?

Anna Heimensen heeft de illustraties van Mijn lichaam, Met de lift, Wil je mijn vriendje zijn, Badeendje Bas en de troep in de zee, Circus en Pietje Piedro gemaakt. Wil je contact opnemen over haar illustraties en maatwerk, mail dan naar annavdgoot@hotmail.com.

Overige liedjes: Color Idea, Melonheadz, Zip-A-Dee-Doo-Dah Design, Educlips, Dancing Crayon, Krista Wallden, Pixabay

Mag ik de aangeschafte bladmuziek geven aan derden?

Aangeschafte producten geven gebruiksrecht voor privé personen, muziekdocenten, pedagogische medewerkers en leerkrachten. Standaard geeft de aanschaf van een product gebruiksrecht voor één persoon/ individuele leerkracht of één klas binnen een school. Wil je onze producten breder gebruiken, dan verzoeken wij je meer producten te kopen. Vraagt iemand jou voor een kopie, verwijs hem of haar dan door naar mijn website. Alleen op deze manier kan ik mijn prijzen laag houden. Dank je wel alvast voor je begrip:)

Stond jouw vraag hier niet tussen?

Mocht dit het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Toontje Hoger: muzieklessentoontjehoger@gmail.com.