Veelgestelde vragen

Wat doet Toontje Hoger?

Wij maken en schrijven themagerichte muzieklessen, digitale prentenboeken, kinderliedjes en lespakketten voor peuters, kleuters en kinderen van de Onderbouw. Onze lessen zijn overeenkomstig de kerndoelen van Kunstzinnige Oriëntatie. Wij zijn geen methode en onze lessen hebben geen leerlijnen. Je kunt onze digitale producten beschouwen als een lesidee verzameling die in het thema-onderwijs inpasbaar zijn. Regelmatig vullen wij onze website aan met muzieklessen, digitale prentenboeken en Nederlandse kinderliedjes.

Wie heeft de liedjes geschreven?

Alle liedjes zijn gecomponeerd, gearrangeerd en gezongen door Joanna Brouwers.

Wie maakt de illustraties?

De illustraties zijn gemaakt door o.a. Anna van der Goot. Je kunt haar bereiken via haar emailadres: annavdgoot@hotmail.com.

Mag ik de aangeschafte lesmaterialen geven aan derden?

De producten in de webshop zijn direct aan te schaffen en geven gebruiksrecht voor privé personen, pedagogische medewerkers en leerkrachten. Standaard geeft de aanschaf van een product gebruiksrecht voor één persoon/ individuele leerkracht of één klas binnen een school. Wil je onze producten breder gebruiken, dan verzoeken wij je meer licenties/producten te kopen. Alleen op deze manier kunnen wij onze prijzen laag houden. Dank je wel alvast voor je begrip.

Hoe bestel ik een product?

Check voor een uitgebreide uitleg over het proces van bestellen, betalen en downloaden onze pagina ‘Hoe werkt het?’

Ik kan de zip-bestanden niet openen!

Onze digitale producten zijn .zip bestanden. Zip bestanden moet je eerst uitpakken. Een zip bestand is een bestand waarin een groep bestanden gecomprimeerd is opgeslagen. Een zip bestand wordt ook wel een archief genoemd. Dit verklaart waarom het pictogram van een zip bestand een archiefmap uitbeeld die dicht geritst is. Klik met de rechtermuisknop op het zip bestand en kies in het geopende snelmenu de optie Alles uitpakken. Windows zal vervolgens een venster weergeven waarin wordt aangegeven op welke locatie de bestanden uitgepakt zullen gaan worden. Via de knop Bladeren in dit venster kunt u een andere locatie opgeven waar de bestanden uitgepakt moeten worden als u dat wenst. Zodra u tevreden bent met de locatie klikt u op de knop Uitpakken.

Waar vind ik de video die bij het product hoort?

De video’s van de digitale prentenboeken, muzieklessen of Boomwhackers Playalong video’s zijn ‘verborgen’ YouTube video’s. Je vindt de linkjes van deze video’s in de lesbrief. Deze linkjes zijn alleen bestemd voor degene die het product heeft aangeschaft. Wij verzoeken je vriendelijk deze link niet te delen met derden.

Geen webshop meer? Wat betekent dit voor mij als klant?

Toontje Hoger heeft geen webshop meer in de zin van winkelen met een virtuele winkelwagen. Ook kan er niet meer direct online betaald worden en geen persoonlijke accounts worden aangemaakt. Wat dit betekent voor jou als klant is het volgende:

  • Wanneer je voorheen van onze webshop gebruik hebt gemaakt, heb je automatisch een account aangemaakt. Via jouw account kon je jouw bestellingen inzien en downloaden. Dit kan in de huidige format niet meer.
  • Wil je weten hoe het bestellen van producten momenteel werkt, ga naar naar het tabblad ‘Hoe werkt het’. Hierin lees je stap voor stap de nieuwe procedure van bestellen. In het kort komt het erop neer dat het een andere manier van bestellen is. Het is wellicht omslachtiger, want je moet meer acties verrichten voordat je het product krijgt. Wij doen echter ons uiterste best voor een gestroomlijnde bestelprocedure.
Heeft u nog vragen?

Stond uw vraag hier niet tussen?

Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact opnemen met Toontje Hoger via het contactformulier of muzieklessentoontjehoger@gmail.com.