Veelgestelde vragen

Wat verkoopt Toontje Hoger in de webshop?

Wij verkopen themagerichte muzieklessen, digitale prentenboeken, kinderliedjes en lespakketten voor peuters, kleuters en kinderen van de Onderbouw. Onze lessen zijn overeenkomstig de kerndoelen van Kunstzinnige Oriëntatie. Wij zijn geen methode en onze lessen hebben geen leerlijnen. Je kunt onze digitale producten beschouwen als een lesidee verzameling die in het thema-onderwijs inpasbaar zijn. Regelmatig vullen wij onze winkel aan met muzieklessen, digitale prentenboeken en Nederlandse kinderliedjes.

Wie heeft de liedjes geschreven?

Alle liedjes zijn gecomponeerd, gearrangeerd en gezongen door Joanna Brouwers.

Wie maakt de illustraties?

Alle illustraties zijn gemaakt door Anna van der Goot. Je kunt haar bereiken via haar emailadres: annavdgoot@hotmail.com.

Mag ik de aangeschafte lesmaterialen geven aan derden?

De producten in de webshop zijn direct aan te schaffen en geven gebruiksrecht voor privé personen, pedagogische medewerkers en leerkrachten. Standaard geeft de aanschaf van een product gebruiksrecht voor één persoon/ individuele leerkracht of één klas binnen een school. Wilt u onze producten breder gebruiken, dan kunt u meerdere licenties kopen via ons kortingensysteem.

Waar is mijn product wanneer ik het heb besteld?

Bij een gratis product krijg je na voltooiing van je bestelling direct een downloadlink te zien. Wanneer je daarop klikt, komt je digitale product in je download map van je computer/ipad terecht.Staat hij daar niet in dan kan het product in een andere map terecht zijn gekomen. Via een zoekopdracht kun je er achter komen waar het product is belandt.

Heb je betaald voor een product dan vind je de downloadlink in je mail én in je account van Toontje Hoger (je hebt tijdens het bestellen daar een gebruikersnaam en wachtwoord voor aangemaakt). Wanneer je klikt op de link in je mail en in je account, komt je digitale product in je download map van je computer/ipad terecht.Staat hij daar niet in dan kan het product in een andere map terecht zijn gekomen. Via een zoekopdracht kun je er achter komen waar het product is belandt.

Check voor een uitgebreide uitleg over het proces van bestellen, betalen en downloaden onze pagina ‘Hoe werkt het?’ of download gratis de pdf ‘Hoe werkt het? – Bestellen van producten‘ en ‘Hoe werkt het? – Bestellen van gratis producten‘.

Ik kan de pdf en/of zip-bestanden niet openen!

Onze digitale producten zijn .pdf of .zip bestanden. Om pdf bestanden te kunnen openen heb je een programma op je computer nodig dat deze bestanden kan openen. Als je dit niet hebt, kun je hier bijvoorbeeld de (gratis) Adobe Acrobat reader voor gebruiken. Deze kun je hier downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/.

Zip bestanden moet je eerst uitpakken. Een zip bestand is een bestand waarin een groep bestanden gecomprimeerd is opgeslagen. Een zip bestand wordt ook wel een archief genoemd. Dit verklaart waarom het pictogram van een zip bestand een archiefmap uitbeeld die dicht geritst is. Klik met de rechtermuisknop op het zip bestand en kies in het geopende snelmenu de optie Alles uitpakken. Windows zal vervolgens een venster weergeven waarin wordt aangegeven op welke locatie de bestanden uitgepakt zullen gaan worden. Via de knop Bladeren in dit venster kunt u een andere locatie opgeven waar de bestanden uitgepakt moeten worden als u dat wenst. Zodra u tevreden bent met de locatie klikt u op de knop Uitpakken.

Hoe open ik het video bestand?

Om een mp4 op uw PC af te kunnen spelen, heb je een mediaspeler nodig. Heb je Windows 12 en hoger, dan zal Windows Media Player de mp4 kunnen afspelen. Heb je Windows 11 of lager (bijvoorbeeld Windows 8.1 en 10) dan moet je aparte software downloaden (codec of decoder), zoals VLC of Quicktime Player. Via iTunes (Mac OS X) kun je ook de mp4 video’s afspelen.

Hoe open ik het mp3 bestand?

Mp3 wordt ondersteund door vrijwel elke software- en hardware-speler, waaronder dvd-spelers, HD-videospelers, mobiele telefoons etc. Je kunt mp3 bestanden met de programma’s VLC en iTunes openen.

Heeft u nog vragen?

Stond uw vraag hier niet tussen?

Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact opnemen met Toontje Hoger via het contactformulier of muzieklessentoontjehoger@gmail.com.