SJAALTJES LIEDJES

Zwaaien. Zwieren. Draaien. Dwarrelen. Gooien. Verfrommelen. Verstoppen. Hoog. Laag. Langzaam. Snel. Links. Rechts. Onderdoor. Achterlangs. Met jongleersjaaltjes kun je alle kanten op. Het zijn kleurige, lichte, doorzichtige sjaaltjes waar je heerlijk mee kunt spelen, dansen en zingen. Daarom zijn ze ook zo leuk om te gebruiken in je muziekles of gewoon als kringactiviteit. Lees ook onze blog Zingen en bewegen met sjaaltjes.

Sjaaltjesliedjes Seizoenen

10 leuke liedjes met eenvoudige en/of bekende melodieën met als thema Seizoenen, zoals Herfst is weer gekomen en Witte vlokjes. De bewegingen passen bij de woorden of geven kleur aan de tekst.

Klik op de link voor meer informatie over de liedjes en lesdoelen.

Sjaaltjesliedjes Feest

11 leuke liedjes met eenvoudige en/of bekende melodieën met als thema Feest, zoals Jingle bells en Mijn lieve mama. De bewegingen passen bij de woorden of geven kleur aan de tekst.

Klik op link voor meer informatie over de liedjes en lesdoelen.

Bewegingskaarten

Een kaartenset met 14 bewegingen die je kunt doen met de sjaaltjes. Leuk om te gebruiken tijdens een spel of kringactiviteit. Gebruik ze in de klas, speelzaal of buiten. Plezier gegarandeerd!

Klik op link voor meer informatie over de liedjes en lesdoelen.

Jongleersjaaltjes om heerlijk mee te zingen en te bewegen.

BESTELLEN

De jongleersjaaltjes zijn te verkrijgen bij de Kindermuziekwinkel. Een prachtige muziekwinkel voor kinderen. Klik op de link voor meer informatie.

 

10% van jouw aankoop gaat naar Masaka Kids Africana.

Jongleersjaaltjes om heerlijk mee te zingen en te bewegen.