Pianoles

Een pianoles van Toontje Hoger is anders dan anders. Kinderen leren niet alleen een instrument te bespelen, maar krijgen ook muziekles en dit doen wij in de vorm van leuke creatieve werkopdrachten, bijvoorbeeld:

  • verklank een afbeelding, bijv. van een opgaande zon of van een emotie
  • klap een ritme na via flashcards
  • improviseer een lied aan de hand van een afbeelding of verhaaltje
  • schrijf je eigen lied
  • hoe klinkt een melodie, wat is de sfeer? Blij, droevig, boos, bang?

Waar het bij ons om gaat is dat jij met plezier naar pianoles gaat en dat jij je muzikaal kunt ontwikkelen op een manier die helemaal bij jou past.

Ook geven wij pianoles aan volwassenen. Heb je altijd al piano willen leren spelen, maar nooit aan toegekomen? Is dit een stille wens? Je bent van harte welkom! Je bent echt nooit te oud om te leren, dus kom gerust langs voor een proefles.

 

— OP DIT MOMENT KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE LEERLINGEN AANNEMEN —

Tarieven

Soort les
Kosten
Duur
Pianoles (proefles)
Gratis
30 minuten
Pianoles (individueel)
€20,00 per les
30 minuten

Wat zeggen anderen over Toontje Hoger?

““Samen met Joanna Brouwers van Toontje Hoger heb ik veel muzikale ontdekkingen gedaan! Ik ben begonnen met zangles. Samen met haar heb ik mijn eigen liedje geschreven en opgenomen. Totdat zij mij voorstelde om eens achter de piano te kruipen, ik voelde mij direct in mijn element. Nu volg ik wekelijks met heel veel plezier pianoles. Joanna daagt mij uit, laat mij meedenken en inspireert mij. Ze helpt mij mijn talenten te ontdekken en mij verder muzikaal te ontwikkelen. De huiselijke sfeer is prettig, het is er erg gezellig. Er is altijd ruimte om even te kletsen, waarna we samen lekker aan de slag te gaan.””

Ella

““Onze ervaring met de pianolessen van Toontjehoger in Putten is heel goed! Onze dochter heeft genoten van de pianolessen en het schrijven van haar eigen lied. Joanna neemt het kind aan de hand om een muzikale reis te maken en dat is echt een feestje. Kortom, een gepassioneerde muziekleerkracht die ‘out of the box’ durft te denken.“”

Karima

“Toontje Hoger uit Putten heeft bij ons op school muzieklessen verzorgd in alle groepen. De muzieklessen van Joanna Brouwers waren vooraf goed doordacht, prima voorbereid èn duidelijk uitgewerkt in lesopzet. Mede door de goede opbouw en de diversiteit in haar muzieklessen keken de kinderen elke week opnieuw uit naar haar komst. Haar enthousiasme sloeg over op de kinderen. Kleuters liet ze verwonderen door aan te sluiten bij hun belevingswereld. Hierdoor hingen ‘onze’ jonge kinderen aan haar lippen. De oudere kinderen benaderde ze met veel humor en altijd met een positieve insteek. Dit maakte Joanna zoals ze was (èn is): een spontane, kundige en vakbekwame collega met als specialisatie: de muziek!”

MariaschoolEemnes

Algemene voorwaarden Pianolessen

Vakanties

Toontje Hoger is gesloten tijdens de schoolvakanties en feestdagen (regio Midden-Basisonderwijs).

Lesgelden

De lesgelden van individuele lessen zijn € 20,00 per 30 minuten.

Muziekonderwijs aan jongeren onder de 21 jaar is vrijgesteld van BTW, vanaf 21 jaar berekenen wij 21% BTW.

Betalingen

Betaling van de lesgelden vindt plaats via een maandelijkse factuur, die binnen 2 weken na factuurdatum betaald moet zijn. U krijgt deze factuur per mail toegestuurd. Betalingsverplichting wordt aangegaan vanaf inschrijving. Bij het niet of tijdig nakomen van de betalingsverplichting behoudt Toontje Hoger zich het recht voor de cursist de verdere toegang tot de lessen te ontzeggen.

Absentie cursist

Afwezigheid van de leerling moet ten minste 24 uur voor aanvang van de les bij Toontje Hoger telefonisch of per mail gemeld worden. Dit geeft ons de mogelijkheid te schuiven met lessen en/of de les op te vullen met een inhaalles van een andere leerling. Wanneer u de afwezigheid van de leerling NIET 24 uur voor aanvang van de les heeft gemeld, zijn wij genoodzaakt deze les te berekenen.

Opzegging

Opzeggen in een cursusjaar doet u per mail voor de 1e van de maand. Wilt u de muzieklessen niet voorzetten in een volgend cursusjaar dan geeft u dit per mail door vóór 1 juli.

Tarieven

De cursustarieven worden elk jaar in juli vastgesteld en wijzigingen worden in deze maand bekend gemaakt op de website en via de mail.

Aansprakelijkheid

Toontje Hoger is in geen enkel geval aansprakelijk voor enig letsel of schade aan/van de leerling of derden, of voor verlies, diefstal of beschadiging van de eigendommen van de leerling of derden.