Over Toontje Hoger

“Dank je wel dat je mijn site bekijkt en leest. Laat ik mij voorstellen. Mijn naam is Joanna Brouwers. Ik ben leerkracht basisonderwijs met als specialisatie Muziek, Drama en Engels. Ik zing graag, speel piano en schrijf mijn eigen liedjes, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Sinds september 2016 ben ik de trotse eigenaar van mijn muziekpraktijk Toontje Hoger in Putten. Bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Pianoles geven aan kinderen en volwassenen vind ik enorm leuk om te doen. Je gaat mee op een muzikale reis met degene die op de pianokruk zit. Een reis die overal naar toe kan én mag gaan. De leerling zit aan het roer. En ik luister en voel aan wat er nodig is om die reis zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Wanneer je plezier hebt in muziek maken, dan kom je heel ver ...

In november 2018 besloot ik tevens een webshop te beginnen. Mijn muzikale rugzak begon steeds voller te raken met les ideeën en liedjes voor kleuters en ik voelde dat ik daar iets mee moest doen. Ik kan nu mijn creativiteit laten stromen. Zodra er weer iets ontstaat, maak ik er een les of lied van en geef het een plekje in mijn winkel. Het begon met muzieklessen, daarna digitale prentenboeken en nu verdiep ik mij in natuur- en milieu educatie in een creatief jasje. Voor peuters en kleuters. Onze prachtige planeet helpen te beschermen via muziek, dans, drama en handvaardighheid is mijn diepste wens. Ik laat deze graag in vervulling komen.

Bij Toontje Hoger zingt niemand een toontje lager. Bij Toontje Hoger zingt iedereen een toontje hoger. Jij bent de kunstenaar! Laten we snel gaan spelen, zingen, dansen en bewegen!”

Joanna BrouwersMuzieklessentoontjehoger