Muzieklessen & Liedjes

Onze themagerichte digitale muzieklessen en kinderliedjes zijn toegankelijk, laagdrempelig en behapbaar voor kleuters en peuters.

  • Elk lied heeft een video met kleurrijke illustraties en grappige animaties.
  • De Boomwhackers Playalong video’s nodigen je uit deze unieke instrumenten tevoorschijn te halen en te gebruiken met de kleuters en kinderen van groep 3.
  • De muzieklessen behandelen een muziekthema, zoals hard-zacht, snel-langzaam.

Vrolijke noten, beweging, interactie en verwondering dat zijn de keywoorden van Toontje Hoger. Veel plezier met zingen en muziek maken!

HIER KOMT DE BRANDWEER!

VIJF STOERE RIDDERS

BOOMWHACKERS PLAYALONG

Wat zeggen anderen over de producten van Toontje Hoger?


“Wat een leuk lied is Mijn lichaam. Het uitbeelden en het rijmen maakt dat de kinderen enthousiast en betrokken zijn. De Boomwhackers lessen zijn ook erg leuk. De kinderen hoeven geen noten te kunnen lezen, alleen hun kleur te onthouden en kunnen zo een liedje spelen. Ik ben helemaal niet muzikaal en dat heb je ook niet nodig om deze les leuk aan te bieden aan de kinderen. Beschrijving van de les is duidelijk waardoor je makkelijk en snel aan de slag kunt.”

Juf Janneke over het liedje Mijn lichaam

“Dit is een super leuk lied! Het zet meteen aan tot zingen en bewegen. De kleuters vonden het geweldig om zelf ook nog leuke coupletten te bedenken! Naast het beleven van het lied hebben we ook nog spelend gewerkt rond de vierkwartsmaat. Een geslaagd muziekproject binnen ons thema rond vriendschap!”

Juf Tinneke over het liedje Wil je mijn vriendje zijn

“Het is een heerlijk lied om met kinderen te zingen. De kinderen van mijn groep vonden het lied geweldig!”

Juf Petra van Kleuteridee.nl over Hier komt de brandweer