Muzieklessen & Liedjes

Onze themagerichte digitale muzieklessen, kinderliedjes en video’s zijn toegankelijk, betaalbaar, laagdrempelig, behapbaar voor jonge kinderen en vooral ontzettend leuk. Voor ons om te maken, voor de leerkracht en pedagogische medewerker om te geven en voor de kinderen om te krijgen en te zingen.

Elke muziekles heeft een lied en elk lied heeft een video met kleurrijke illustraties en grappige animaties. De Boomwhackers Playalong video’s nodigen je uit deze unieke instrumenten tevoorschijn te halen en te gebruiken met de kleuters en kinderen van groep 3. Vrolijke noten, beweging, interactie en verwondering dat zijn de key woorden. Kortom: plezier met muziek, want dát staat bij ons voorop.

Voorbeelden van muzieklessen:

Met de lift - thema Hoog en Laag

Circus - thema 3/4 Maat

Oei, oei, oei - thema Betekenis

Appeltaart - thema Ritme

Voorbeelden van liedjes:

Tien lieve kusjes voor mijn mama - thema Moederdag

Ik ben een sneeuwpop - thema Winter

Je bent mijn schatje patatje - Valentijnsdag

In iedere kleine appel - thema Herfst

Wat zeggen anderen over de producten van Toontje Hoger?


“Wat een leuke muziekles is Mijn lichaam. Het uitbeelden en het rijmen maakt dat de kinderen enthousiast en betrokken zijn. We zijn nu twee weken verder en ik hoor nog iedere dag kinderen het liedje zingen. Dat zegt genoeg. De Boomwhackers les is ook erg leuk erbij bedacht. De kinderen hoeven geen noten te kunnen lezen, alleen hun kleur te onthouden en kunnen zo het liedje spelen. Ik ben helemaal niet muzikaal en dat heb je ook niet nodig om deze les leuk aan te bieden aan de kinderen. Beschrijving van de les is duidelijk waardoor je makkelijk en snel aan de slag kunt.”

Juf Janneke over muziekles Mijn lichaam

“Dit is een super leuke muziekles! Het vrolijke liedje zet meteen aan tot zingen en bewegen. De kleuters vonden het geweldig om zelf ook nog leuke coupletten te bedenken! Naast het beleven van het lied hebben we ook nog spelend gewerkt rond de vierkwartsmaat. Een geslaagd muziekproject binnen ons thema rond vriendschap!”

Juf Tinneke over muziekles Wil je mijn vriendje zijn

“Wat een leuk lied met verschillende variaties! Er zit een mooie opbouw in de lessen, waarin verschillende ontwikkelingsgebieden worden geprikkeld. Het liedje op YouTube maakte de leerlingen in mijn klas meteen nieuwsgierig. De combinatie van zang met bewegingen is super bij kleuters. Op deze manier blijft het lied hangen. De les waarin de kinderen leren luisteren naar verschillende soorten muziek en hierbij hun gevoelens moeten omschrijven, was pittig in mij groep. Dit was namelijk de eerste keer dat ik met deze groep op deze manier naar muziek geluisterd hebt en de kinderen hun gevoelens hierbij moesten omschrijven. Dit moet ik dus vaker doen! Echt aanrader binnen het thema Sprookjes en/of Hans en Grietje”

Jyf Kyra over muziekles Oei, oei, oei

Muzieklessen en Liedjes op Thema

... maar eerst, hoe werkt het?

Via het contactformulier laat je ons je bestelling weten. Onze prijzen zijn inclusief BTW. Op het contactformulier zet je:

  • naam van het product
  • gewenst aantal
  • naam school
  • jouw naam
  • adres
  • postcode, woonplaats
  • telefoonnummer
  • emailadres
  • en de volgende zin (voor de afwikkeling van de bestelling heel belangrijk): ‘

Je krijgt hierna van ons per mail een factuur toegestuurd. De betaling gaat via een directe bankoverschrijving. Zodra wij het bedrag op onze bankrekening binnen hebben, sturen wij je een bevestiging per mail en het digitale product in zip-bestand via wetransfer.

Boomwhackers Playalong video's

Alle eendjes  € 9,95

Met de lift GRATIS

Vaderdag € 9,95

Een paddenstoel stond in het bos – BINNENKORT

Spetter Spatter Spat –  BINNENKORT