TIEN LIEVE KUSJES VOOR MIJN MAMA

De hele dag een moeder in het zonnetje zetten is waardevol en mooi. Of het nu op Moederdag is of op een andere dag, elke dag is een geschikte dag om dit te doen. Ontbijt op bed, kopje thee, een lekker taartje, een bos rozen of gewoon tien lieve kusjes op haar wang.

Video

De video heeft kleurrijke illustraties en leuke animaties. Een jongetje en een meisje geven aan hun mama tien kusjes in de vorm van hartjes. Bij elk kusje vliegt een hartje de boom in, waarna ze alle tien belanden voor de voeten van mama.

Klik op de link voor meer informatie over de video en de lesdoelen.

MP3

Zingen zonder video en meezingen op muziek? Dat kan. Je krijgt twee mp3’s; één met zang en een meezingversie. De melodie op de meezingversie wordt gespeeld op een vibrafoon. Dit geeft de kinderen houvast tijdens het meezingen.

Klik op link voor meer informatie over de mp3 en de lesdoelen.

Bladmuziek

Op het bladmuziek (in pdf) staat de vioolsleutel, akkoorden en de tekst. Het tempo is 116 bpm en de toonsoort is een D groot. Via de kleurennotatie kunnen de kinderen het lied zelf spelen, bijvoorbeeld op een gekleurde xylofoon.

Klik op link voor meer informatie over het bladmuziek, kleurennotatie en de lesdoelen.

Werkboekje

We hebben een leuk werkboekje bij het liedje gemaakt. Het boekje heeft 14 bladzijden en bevat kleurrijke illustraties en eenvoudige telopdrachtjes. De kinderen tellen van 1 tot 10. Je kunt het boekje ook gebruiken bij andere thema’s.

Klik op link voor meer informatie over het werkboekje en de lesdoelen.

BESTELLEN

Via onze Etsy webshop kun je de digitale producten bestellen:

Video

Mp3

Bladmuziek

Tel/werkboekje

Lespakket