ALLE EENDJES ZWEMMEN IN HET WATER

Wie kent niet dit bekende Hollandse liedje? Het is een heerlijke meezinger. Als kind vond ik het vooral leuk om fal-de-ral-de-ral-de-ral-de-ra-ra-ra te zingen, met grote nadruk op de laatste drie woordjes RA-RA-RA! Daar word je toch helemaal vrolijk van:)

BOOMWHACKERS PLAYALONG VIDEO

Ken je onze Boomwhackers Playalong video’s al ? Onze video’s zijn speciaal gemaakt voor de kleuters/onderbouw. Niet te snel, behapbaar en leuk om te doen.

Haal de Boomwhackers dus maar uit de kast en ga gezellig muziek maken met de kinderen:)

Klik op link voor meer informatie over de Boomwhackers Playalong video en de lesdoelen.

BESTELLEN

In onze Etsy webshop kun je de video bestellen:

Boomwhackers Playalong video

VLINDERTJE, VLINDERTJE

Vlindertje, vlindertje kom toch eens hier. Ik wil met je spelen, lief aardig dier. Het is een schattig oud liedje over een meisje dat oh zo graag wilt spelen met een vlindertje. Alleen het vlindertjes fladdert liever rond van bloem tot bloem en laat zich niet pakken. NU in zijn geheel te zien en te beluisteren op onze YouTube kanaal.

VIJF OUD-HOLLANDSE KINDERLIEDJES

Vijf kinderliedjes van vroeger in één video: Alle eendjes zwemmen in het water, Schaapje, schaapje heb je witte wol, Alles blij maakt de mei, Groen is gras en Vogeltje wiedewiet. Een aantal zijn bekend en een aantal wellicht nog niet. Maar heerlijk om te zingen zijn ze! Veel plezier! NU in zijn geheel te bekijken en beluisteren op ons YouTube kanaal.