Hoe het werkt

Ga naar onze winkel. In de winkel staan onze muzieklessen en liedjes op thema, bijvoorbeeld ‘Herfst’ en ‘Sprookjes’. Ook kun je alle lessen en liedjes los bekijken.

Wanneer je hebt geklikt op een thema-icoon, bijvoorbeeld ‘Herfst’, kom je terecht bij de producten die bij dit thema horen, bijvoorbeeld ‘Appeltaart’ en ’In iedere kleine appel'.

Klik op het product waar je meer over wilt lezen. In de productomschrijving vind je ook de lesdoelen die bij dit product horen.

Standaard geeft de aanschaf van één digitaal product je gebruiksrecht voor één persoon of één klas. Voor een aantal producten hanteren wij een kortingensysteem. Klik na je keuze op ‘In winkelmand’. Wil je verder winkelen, klik dan op 'verder winkelen. Wanneer je wilt betalen, kun je doorgaan naar ‘Afrekenen’.

Wanneer je een nieuwe klant bent, vul je bij ‘Afrekenen’ de factuurgegevens in: Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam (optioneel), land, straatnaam en huisnummer, postcode, plaats, telefoon en e-mailadres. Je maakt tevens een account aan. Je downloads zijn gekoppeld aan dit account/e-mailadres. Controleer je gegevens dus goed.

Als terugkerende klant kun je bij een volgende bestelling inloggen en hoef je je gegevens niet meer opnieuw in te vullen.
Toontje Hoger Muziekles Sprookjes

Wanneer het product gratis is, krijg je na de voltooing van je bestelling direct een downloadlink te zien. Wanneer je daar op klikt, komt je product in de 'download' map terecht van je computer. In de bevestigingsmail staat de downloadlink ook. Klik je op deze link dan komt wederom je product in je download map terecht van je computer. Voor een uitgebreide uitleg (met afbeeldingen) over het bestellen van gratis producten, ga naar onze producten, thema 'Hoe werkt het'.

Je betaalt een product via een bankoverschrijving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, laten wij je dit weten via een mail. In deze mail staat je downloadlink. Je hebt vanaf dat moment toegang tot je product. Je kunt ook inloggen op onze website en naar je account - mijn bestellingen gaan, hier vind je ook de downloadlink. Houdt er rekening mee dat het downloadlimiet 2x is. Je kunt het product dus maar twee keer downloaden.

Wanneer je een digitaal prentenboek heb besteld, krijg je van ons een YouTube link. Deze link geeft je toegang tot de video. Houdt er rekening mee dat de sommige YouTube video's een 'verborgen' video kan zijn. Een verborgen video is alleen bestemd voor degene die het product heeft aangeschaft. Wij verzoeken je vriendelijk deze link niet te delen met derden.

We wensen je heel veel plezier met onze digitale producten!
Heb je nog vragen?

Wellicht vind je jouw vraag op de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Toontje Hoger via het contactformulier en/ of muzieklessentoontjehoger@gmail.com.