Hoe het werkt

Ga naar de pagina 'Winkel muzieklessen & liedjes' of naar de pagina 'Winkel digitale prentenboeken'. Onderaan de pagina vind je gedetailleerde informatie over onze producten.

Wanneer je klikt op bijvoorbeeld Badeendje Bas en de troep in de zee, open je in een aparte tabblad de productomschrijving in een pdf bestand.

In de productomschrijving vind je ook de lesdoelen en de inhoud van het digitaal product.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, geef je je bestelling door via het contactformulier. Hierin zet je de volgende gegevens: productnaam, aantal, schoolnaam, jouw naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres en de zin 'Ik heb de algemene voorwaarden van Toontje Hoger gelezen en ga hiermee akkoord.'

De algemene voorwaarden staan bovenaan onze website. Zonder jouw akkoord kunnen wij de bestelling helaas niet door laten gaan.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.
Toontje Hoger Muziekles Sprookjes

Je krijgt van ons per mail een factuur toegestuurd. De betaling gaat via een directe bankoverschrijving. Zodra wij het bedrag op onze bankrekening binnen hebben, sturen wij je een bevestiging en mailen wij de digitale producten via wetransfer.

De zip-bestanden moeten voor gebruik worden uitgepakt en in een andere map worden gezet. Ga eerst naar de locatie waar het zip-bestand zich bevindt, bijvoorbeeld in de map 'Downloads'. Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand en kies in het geopende snelmenu de optie 'alles uitpakken'. Geef zelf aan waar je het bestand wil plaatsen.

De video's van de digitale prentenboeken, muzieklessen of Boomwhackers Playalong video's zijn 'verborgen' YouTube video's. Je vindt de linkjes van deze video's in de lesbrief. Deze linkjes zijn alleen bestemd voor degene die het product heeft aangeschaft. Wij verzoeken je vriendelijk deze link niet te delen met derden.

We wensen je heel veel plezier met onze digitale producten!
Heb je nog vragen?

Wellicht vind je jouw vraag op de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Toontje Hoger via het contactformulier en/ of muzieklessentoontjehoger@gmail.com.