Hoe het werkt

Ga naar onze winkel. In de winkel staan onze muzieklessen en liedjes op thema, bijvoorbeeld ‘Herfst’, ‘Engels’ en ‘Sprookjes’. Onze muzieklessen zijn ook te vinden onder het thema ‘Muziek’. Onder dit icoon vind je de muziekthema’s, bijvoorbeeld ‘Maat’ en ‘Ritme’. Ook kun je de aangeboden digitale producten op naam of thema zoeken in de 'zoek' button.

Wanneer je hebt geklikt op een thema-icoon, bijvoorbeeld ‘Herfst’, kom je terecht bij de producten die bij dit thema horen, bijvoorbeeld ‘Appeltaart’en ‘Red, yellow, brown’.

Klik op het product waar je meer over wilt lezen. In de productomschrijving vind je ook de lesdoelen die bij dit product horen.

Standaard geeft de aanschaf van één digitaal product je gebruiksrecht voor één persoon. Heb je meerdere licenties nodig, neem dan contact met ons op voor het bespreken van kortingen. Klik na je keuze op ‘In winkelmand’. Wil je verder winkelen, klik dan op 'verder winkelen. Wanneer je wilt betalen, kun je doorgaan naar ‘Afrekenen’.

In ‘Afrekenen’ vul je de factuurgegevens in: Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam (optioneel), land, straatnaam en huisnummer, postcode, plaats, telefoon en E-mailadres. Je downloads zijn gekoppeld aan je account/emailadres. Controleer je gegevens dus goed.

Wanneer je een nieuwe klant bent, kun je op de ‘Afrekenen’ pagina direct een account en wachtwoord aanmaken. Als terugkerende klant kun je bij een volgende bestelling inloggen en hoef je je gegevens niet meer opnieuw in te vullen.
Toontje Hoger Muziekles Sprookjes

Klik op iDeal voor betaling. Na een succesvolle betaling krijg je via de mail een download link voor het product. Het downloaden van de video kan enige tijd duren. Wij raden je aan op tijd met de download te beginnen voordat de les begint.

De video is een MP4 bestand. Deze kun je openen met een mediaspeler zoals Quick Time Player en Windows Media Player.

Het downloaden van de video kan enige tijd duren. Dit hangt af van de snelheid van je computer. Reken gemiddeld op 15 minuten. Ook dit hangt weer af hoe groot het bestand is. Je kunt daarna direct aan de slag met het lesmateriaal.

De PDF bestanden kun je openen met de (gratis) Adobe Acrobat reader.
Heb je nog vragen?

Wellicht vind je jouw vraag op de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Toontje Hoger via het contactformulier en/ of muzieklessentoontjehoger@gmail.com.