Hoe het werkt

Ga naar onze pagina Muzieklessen en Liedjes of naar de pagina Digitale prentenboeken voor informatie over onze digitale producten.

Op de subpagina's van deze twee pagina's staan de digitale producten op thema en in alfabetische volgorde, bijvoorbeeld Brandweer en Zomer.

Klik op een thema, bijvoorbeeld Lente. Op de subpagina Lente staan alle digitale producten met als thema Lente, bijvoorbeeld Alle eendjes of Vlindertje.

Sommige producten zijn gratis, bijvoorbeeld het liedje Vlindertje, andere producten kun je kopen in onze Etsy webshop.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.
Toontje Hoger Muziekles Sprookjes

Na betaling ontvang je de digitale producten in een zip-bestand.

De zip-bestanden moeten voor gebruik worden uitgepakt en in een andere map worden gezet. Ga eerst naar de locatie waar het zip-bestand zich bevindt, bijvoorbeeld in de map 'Downloads'. Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand en kies in het geopende snelmenu de optie 'alles uitpakken'. Geef zelf aan waar je het bestand wil plaatsen.

De video's van de digitale prentenboeken, muzieklessen of Boomwhackers Playalong video's zijn 'verborgen' YouTube video's. Je vindt de linkjes van deze video's in de lesbrief. Deze linkjes zijn alleen bestemd voor degene die het product heeft aangeschaft. Wij verzoeken je vriendelijk deze link niet te delen met derden.

We wensen je heel veel plezier met onze digitale producten!
Heb je nog vragen?

Wellicht vind je jouw vraag op de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Toontje Hoger via muzieklessentoontjehoger@gmail.com.