Digitale prentenboeken

Onze digitale prentenboeken zijn uniek! Waarom? Elk verhaal heeft prachtige illustraties van Anna van der Goot, grappige animaties én vier liedjes geschreven en gezongen door Joanna Brouwers. De liedjes zijn kort, eenvoudig van melodie en dus behapbaar voor de kleuter. Het digitaal prentenboek Badeendje Bas en de troep in de zee is ons favoriet. Het nieuws over de plastic troep in de zee raakte ons zo diep, dat we besloten het niet bij een prentenboek te laten, maar er ook een lespakket bij te maken. We noemen het natuur en milieu educatie in een creatief jasje. In het lespakket vind je een muziek-, dans-, dramales en toneelspel, gemaakt door een aantal bevlogen leerkrachten. Spelenderwijs leren de kinderen niet alleen over afval, maar ook met respect om te gaan met natuur en milieu. Jong geleerd, oud gedaan! Wij wensen jou en de kinderen veel plezier met onze verhalen en lessen.

Digitale Prentenboeken:

Badeendje Bas en de troep in de zee

De autoheliskifietstrein

Pietje Piedro

Thema:

Afval, Natuur, Milieu, Plastic soep, Samenwerking

Vervoer, Recycling, Samenwerking

Sinterklaas, Recycling, Kosteloos materiaal

Wat zeggen anderen over de producten van Toontje Hoger?


“Wat een prachtig lespakket!”

Juf Janneke over Badeendje Bas en de troep in de zee

“Een geweldig muzikaal project dat een milieuprobleem in een creatief jasje steekt! De kleuters waren meteen betrokken bij het verhaal van Badeendje Bas en wilden hem en de walvis dolgraag helpen.”

Juf Tinneke over Badeendje Bas en de troep in de zee

“Door ons bestuur wordt het belang van natuureducatie- en beleving onderschreven. Door Badeendje Bas en de troep in zee wordt hieraan, laagdrempelig en plezierig, een positieve impuls gegeven.”

Fonds Natuur Milieueducatie over Badeendje Bas en de troep in de zee

 

Digitale prentenboeken

... maar eerst, hoe werkt het?

Via het contactformulier laat je ons je bestelling weten. Onze prijzen zijn inclusief BTW. We hebben de volgende gegevens nodig:

  • naam
  • naam school/dagopvang
  • straatnaam, huisnummer
  • postcode, woonplaats, land
  • e-mail adres
  • productnaam en aantal
  • en de volgende zin: ‘oor de afwikkeling van de bestelling essentieel)

Je krijgt hierna van ons per mail een factuur toegestuurd. De betaling gaat via een directe bankoverschrijving. Zodra wij het bedrag op onze bankrekening binnen hebben, sturen wij je een bevestiging per mail, het digitale product in zip- of pdf bestand en onze gebruiksvoorwaarden.

OF

Wil je de direct toegang hebben tot Badeendje Bas en de troep in de zee of De autoheliskiefiets-trein? Ga dan naar onze Etsy shop, waar je het product kunt bestellen, betalen en downloaden.